Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ; Ή ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;…
Εγώ ξέρω και κάνουν μελέτες και εκθέσεις πριν ξεκινήσυν ένα έργο και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για έργο μαμούθ όπως το φράγμα Βαλσαμιώτη.
Ο ΟΑΚ τώρα ζητά εκθέσεις (που να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;).
Και να προκύπτουν ευθύνες, πού ήταν ο τότε ΟΑΔΥ τόσα χρόνια ή ήταν άσχετος με τα όσα συνέβαιναν;
Εγκαινίασαν ένα έργο άχρηστο, χωρίς δίκτυα για το θεαθείναι και βεβαίωναν τα πλέον έγκυρα χείλη του τότε ΟΑΔΥΚ ότι όλα βαίνουν καλώς.
Αποδείξεις για του λόγου το αληθές αποτελούν οι συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ της συνεργάτιδάς μας Νέλλης Ψαρρού. Στα δημοσιεύματα αυτά καθησύχαζαν τις ανησυχίες μας και τώρα «νίπτουν τας χείρας τους»;
Ίσως η ανακριτική διαδικασία αποδώσει τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι». Ίσως! Ίδωμεν.

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!…
Η έλλειψη χρημάτων φέρνει γεγονότα διάλυσης.
Στο Νοσοκομείο Χανίων τα σημάδια είναι εμφανή από την έλλειψη συντήρησής του.
Η ΔΕΔΗΕ λόγω ελλειμματικού προσωπικού και απουσία πιστώσεων αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα διακοπές στην ηλεκτροδότηση ακόμα και τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα.
Και να ‘ταν μόνο αυτά!
Περαστικά μας.

Υπονομευτής

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις