Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΠΑΓΚΡΗΤΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Παραδόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα Χερσόνησος – Γούβες. Στην τελετή εκτός των κ. Σπίρτζη και Αρνατουτάκη παραβρέθηκαν μηχανικοί και εργολάβοι από όλη την Κρήτη.

Πρώτοι-πρώτοι στη σχετική φωτογράφηση οι εκ Χανίων ορμώμενοι. Και εδώ όπως και στην ομιλία Κουντουρά έλαμψε διά της απουσίας του το λαϊκό στοιχείο.

"Sponsored links"

Ο Λαός μας γυρίζει την πλάτη του εμφανώς, στους λαοπλάνους του χθες.

ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ

Τέσσερα χρόνια μας τριβελίζουν το μυαλό με τον ΒΟΑΚ. Όλο τον φτιάχνουν και όλο στα ίδια και χειρότερα μένει. Κι όταν εγκαινιάζουν έργα όπως τον προχθεσινό δρόμο Χερσονήσου – Γουβών, ξεχνούν να πουν ότι τα έργα δημοπρατήθηκαν πριν το 2014, επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη.

Επίσης έργα όπως ο κόμβος Αγίας Πελαγίας, ενώ χρηματοδοτήθηκαν επί Χρυσοχοΐδη, ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει!!!

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου αναφερόμενος στην τακτική της κυβέρνησης όσον αφορά στον ΒΟΑΚ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«-Γιατί ροκανίζει τον χρόνο τεσσεράμισι χρόνια τώρα, αφήνοντας τον να περνά άπρακτος, επικαλούμενος δήθεν νέες χαράξεις του ΒΟΑΚ και τελικά δεν αν θεσε τίποτα άλλο εκτός από ακριβοπληρωμένες τεχνικές εκθέσεις;

– Γιατί επί τεσσεράμισι σχεδόν χρόνια δεν προετοίμασε και δεν χρηματοδότησε κανένα οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ ή άλλο οδικό έργο προκειμένου αυτό να δημοπρατηθεί και να εκτελεστεί;

-Γιατί ακύρωσε δημοπρατημένα τμήματα, τα οποία, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα επαναδημοπρατήσει (Πάνορμο-Έξαντη κλπ) τελικά δεν έπραξε απολύτως τίποτα;

– Γιατί μετέφερε όλα τα χρήματα του ΕΣΠΑ (σύνολο 704 εκ Ευρώ) που ήταν διαθέσιμα για την κατασκευή τμημάτων σε οδικούς άξονες και τα έδωσε ως αύξηση των κερδών τους, στους παραχωρησιούχους σε ήδη ολοκληρωμένα έργα; ».

"Sponsored links"

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΠΝΕΣ… ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Η μία πάνω στην άλλη δόθηκαν οι υποσχέσεις από όλους τους αρμόδιους για ανακατασκευή του ιστορικού μνημείου των ιταλικών στρατώνων που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις.

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τα όριά της στην παραπλάνηση. Ψέμματα;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις