Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

«ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ»

Με διαφορετικά κριτήρια αναλόγως την περίπτωση ενεργεί η Δημοτική Αρχή Χανίων. Σε μας με ΤΕΣΣΕΡΑ (4) μέσα ενημέρωσης δεν καταδέχεται να τοποθετήσει ένα σήμα ελευθέρας στάθμευσης για ένα τουλάχιστον δημοσιογραφικό αυτοκίνητό μας.

Σε αντίθεση με αυτό σε μέσα ενημέρωσης με ένα μόνο ενημερωτικό μέσο έχει τοποθετήσει το αρμόδιο τμήμα του Δήμου πινακίδα ελευθέρας στάθμευσης για δημοσιογραφικά.

"Sponsored links"

Τώρα τι κριτήρια επικράτησαν αν και καταλαβαίνω… εξακολουθώ να διερωτώμαι…

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ

κλήσεις ποσού 12.000 ευρώ μαζέψαμε

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια πινακίδα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ για δημοσιογραφικά στην οδό ΠΕΡΙΔΟΥ 10. Εκεί μέσα στον υποτίθεται χώρο για δημοσιογραφικά έγραφαν το δημοσιογραφικό αυτοκίνητό μας ασταμάτητα έως ότου μαζέψαμε κλήσεις συνολικού κόστους 12.000 ευρώ. Δύο δήμαρχοι υποσχέθηκαν ότι είναι εξωφθάλμως φανερό ότι οι κλήσεις μοιράστηκαν παρανόμως και το ποσό χρέωσής μας ως εκ τούτου θα διαγραφεί.

Αμ δε, εκεί είναι χρεωμένο και πληρώνεται!!!

ΥΓ. Όταν μια μέρα έπιασα επ’ αυτοφόρω το όργανο της τάξης να μου αφήνει κλήσεις τον ρώτησα γιατί το κάνει και μου απάντησε: «Δεν βλέπεις ότι επιτρέπεται η στάθμευση σ’ όλα πλην Δημοσιογραφικών;». Έτσι ερμήνευαν οι αστυνομική την πινακίδα που ανέγραφε ένα μεγάλο «Χ» και «ΠΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ». Διάβαζαν ανάποδα και μοίραζαν κλήσεις ακατάπαυστα.

Συνέβη και είναι από τα… άγραφα!

Τότε μου υπόσχοντο μη στεναχωριέσαι θα τα διαγράψομε.

Όταν προσέφυγα στο Δημοτικό Συμβούλιο με το αίτημα της διαγραφής αιτιολογημένο μου το απέρριψαν.

"Sponsored links"

Αυτά συμβαίνουν εν Χανίοις, μέρα μεσημέρι, και η ζωή συνεχίζεται με το γενικό σλόγκαν «σκάσε και κολύμπα» κι όποιος αντέξει.

ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΧΑ

Επιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ να ξεθάβουν παλιά υλικά ξανά και ξανά χρησιμοιποιημένα. Όπως με ενημέρωσαν η ΕΦΣΥΝ ξέθαψε μια δήλωση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προς τη Χούντα «ότι δεν θα ξαναασχοληθεί με την πολιτική».

Θυμάμαι τη δήλωση αυτή την είχε χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, 40 χρόνια πριν και την ξέθαψε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ξαναζεσταμένο φαγητό δεν κάνετε ρεφενέ κύριοι επιτέλους σοβαρευτείτε όλοι…

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις