15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ’ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ

Ήρθαν οι Γερμανοί μέσω Παπαδερού (!!!) να χρηματοδοτήσουν, λέει, το “Μουσείο Μάχης Κρήτης”.

Αντί να δώσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις, αυτά που μας οφείλουν, για τις λογής λογής θηριωδίες τους, αντί να μας δώσουν τα οφειλόμενα, επιχειρούν και αγαθοεργίες με τα όσια και τα ιερά μας που αυτοί ποδοπάτησαν.

ΑΙΣΧΟΣ και πάλι ΑΙΣΧΟΣ!

ΥΓ.: Και αυτά όλα συμβαίνουν ενώ το μνημειακό συγκρότημα που θεμελίωσε, ως πρωθυπουργός τότε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είναι βανδαλισμένο και κακοποιημένο.

Ντροπή και αίσχος για όλους μας.

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Ξεπέρασαν κάθε όριο ορισμένοι. Έφτασαν στο σημείο να κλέψουν τις πέτρινες πελεκητές γούρνες που υπήρχαν στα Ενετικά πηγάδια στο Παλαιλώνι Αποκορώνου.

Μη χειρότερα.

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Όλο και βυθίζεται περισσότερο η τιμή του λαδιού. Στο τέλος θα είναι ασύμφορο και το μάζεμα των ελιών. Πού το πάνε;

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Τέλη Ιούλη φουλ ο κόσμος. Πολλοί επισκέπτες από την υπόλοιπη Κρήτη, αλλά και από όλον τον κόσμο.

Το πάρκινγκ της ΑΒΕΑ απέκτησε παρκάρχη!!! Ένας τύπος που έμοιαζε με Άραβα ή κάτι τέτοιο που έπιανε και άφηνε κάτι πατερίτσες ανάλογα με την περίπτωση έκανε τον τροχονόμο στην είσοδο. Αφού έμπαιναν τ’ αυτοκίνητα που έτσι κι αλλοιώς εκεί κατευθύνονταν, περίπενε ο αυτόκλητος σταθμάρχης τους οδηγούς και τους συνεπιβαίνοντες με απλωμένο το χέρι!!!… Όταν κάποιος περνούσε χωρίς να δώσει τον οβολό του, αντιμετώπιζε τον καγχασμό με τραγούδι από νεαρό συνεργάτη του. Αυτά το απόγευμα γύρω στις 8.

"google ad"

Φτάσαμε στο Λιμάνι. Σε ορισμένα γνωστά καταστήματα έχει αλλάξει ο τρόπος για να καθίσεις σε τραπέζι. Αν θα φας θα σε καθίσουν σε άλλο τόπο από τους απλώς πίνοντες κι αν δεν έχεις λεφτά ή δεν θέλεις να φας θα σε καθίσουν σε τραπέζι που αυτοί θέλουν και ανάλογα με την παρέα σου. Επομένως, αν είστε μόνο δύο άτομα, πρέπει να περιμένετε να δεήσουν να σας δώσουν τραπέζι.

Έτσι κατάντησαν το λιμάνι μας γι’ αυτό και φυσικό είναι οι Χανιώτες ν’ αλλάζουν στέκια.

Αυτή όμως τη συμπεριφορά πρέπει να τη θυμούνται οι καταστηματάρχες και τον χειμώνα ή τότε που δεν θα έχει τουρισμό. Τότε θα καταλάβουν πως οι ίδιοι με τα απρεπή καμώματά τους έδιωξαν από το Λιμάνι Χανίων πολλούς Χανιώτες.

Τέλος πάντων, επιστρέφοντας για να πάρουμε το αυτοκίνητο από τον χώρο στάθμευσης της πρώην ΑΒΕΑ με έκπληξή μας είδαμε να έχουν αλλάξει βάρδια οι σταθμάρχες. Τώρα καθοδήγησε έδινε με φωνές και νοήματα ένας άλλος. Αυτά γύρω στις 10.30. Όταν όμως απειλήθηκε από συντοπίτη ότι θα κληθεί Αστυνομία και αυτός ο τύπος έγινε καπνός.

Ωραίος τρόπος για οικονόμες και παράλληλα απαξιωτικός για τον τόπο και τους Χανιώτες.

Ποιός θα βάλει τάξη σ’ αυτό το μπάχαλο που προσβάλλει την αξιοπρέπειά μας. Ποιός;

ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

Ώρες, ώρες με φέρνουν ως εδώ αοιδοί της Κρητικής μουσικής που νομίζουν ότι μετά τα μεσάνυχτα και τις πρωινές ώρες κυρίως της Παρασκευής μπορούν να ανησυχούν τον κόσμο γιατί έχουν γλέντια και χαρές.

Εγώ ξέρω ότι υπάρχει μέση οδός που όμως δεν εφαρμόζεται.

Γιατί πρέπει τα μεγάφωνα να είναι στο φουλ και να ενοχλείται η μισή πόλη;

Οι πολίτες καταγγέλλουν και η Άμεση Δράση απαντά. Κύριοι, κάναμε το καθήκον μας. Και η μουσική δεν σταματά αλλά δυναμώνει;

Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς, συνέβαιναν και θα συμβαίνουν.

Πάντα σε τέτοια κοπέλια, αλλά και λίγο σεβασμός για τον μη συμμετέχοντα στη χαρά σας, δεν βλάπτει. Ίσα ίσα που σας τιμά!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΖΕΣ

Όλο το βράδυ, αλλά κυρίως 1 με 2, την τιμητική τους έχουν και οι μηχανές μεγάλου κυβισμού σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής, που γνωρίζουν στην Αστυνομία.

Τι κάνουν όμως; Να μην πω…

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ