19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Διαμάντι των Χανίων το ΜΑΙΧ

Ένα πολύ αξιόλογο έργο παράγεται στο ΜΑΙΧ τώρα που τη διεύθυνση έχει ο εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονα Γιώργος Μπαντουράκης.

Μόνο τελευταία, τράπεζα σπόρων, καταπολέμηση ζιζανίων, διδασκαλία σύγχρονων καλλιεργητικών πρακτικών, και άλλες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες προσφοράς τεχνογνωσίας.

Γενικά το ΜΑΙΧ τελευταία είναι ένας σημαντικός πόλος του πιο σημαντικού τομέα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

Περιμένουμε κι άλλα. Καλή δύναμη.

Τόση μικροψυχία και πονηριά!…

Όταν δήμαρχος της πόλης ήταν ο κ. Βάμβουκας τα ΜΜΕ (ορισμένα) τον έθαβαν. Μηδαμινή ή καθόλου προβολή του σημαντικού πράγματι έργου που επιτελούσε.

Στην προεκλογική περίοδο υμνούσαν (ορισμένα) τον συνυποψήφιο του κ. Ευτύχιον Δαμιανάκη και τώρα που δήμαρχος είναι ένας νέος άνθρωπος, ο πολλά υποσχόμενος Παναγιώτης Σημανδηράκης, πλέκουν το εγκώμιο του απερχόμενου, επειδή δεν τους την χάρισε όταν προκλήθηκε ο νυν.

Αυτή την δημοσιογραφία υπηρετούν. Θαυμάστε τους…

Βαδίζομε προς τη δύση μας…

Παράλληλη πορεία με το Βυζάντιο στην σύγχρονη Ελλάδα;

Οι λατίνοι έλεγαν τότε ότι τους διάλυσαν και τώρα 12 χρόνια υπομένομε και υποφέρομε τα ατέλειωτα μνημόνια έως να το τερματίσομε.

Ήδη μαστιζόμεθα από υπογεννητικότητα, από μαζικό εκπατρισμό, από φτώχεια σε μεγάλη κλίμακα του πληθυσμού και μαζικές ροές των κατατρεγμένων της γης.

Το φοβερότερο είναι ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και δεν έχουν αφήσει τίποτα να μην το εκποιήσουν, οι κυβερνώντες, οι πριν και οι τωρινοί, μιλούν με περιττή υποκρισία και θρασύτητα ότι μας έσωσαν.

"google ad"

Μη χειρότερα, αλλά δυστυχώς έρχονται

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ