Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Χρόνια τώρα παρακολουθώ τον εμπαιγμό των ηλιθίων που υποκρίνονται ότι έχουν την γνώση και απλά παίζουν ανούσια σκετς προς εξαπάτηση του πόπολου.

Έτσι μας βλέπουν ορισμένοι και υποκρίνονται άλλο, οι θεατρίνοι της πολιτικής χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική, εκτός από το βόλεμα των υμετέρων.

"Sponsored links"

Και ο χρόνος περνά μέσα σ’ ένα ψέμμα υπερκομματικό χαρακτηριστικό του συστήματος θα ‘λεγα που τελευταία υποτάχτηκε ολοκληρωτικά στους ξένους.

Με εξαίρεση τις εποχές του γέρο Καραμανλή και του Ανδρέα, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ταλαπορδένει μεταξύ φάσης και αφασίας.

Όλα μοιάζουν μ’ ένα κακοστημένο θέατρο προς τέρψιν των έξω από εδώ και προς θλίψη των εδώ.

Έως πότε;

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ;

Χανιώτες ανοίγουν το κινητό τους όταν καλεί βλέποντας ότι στη μνήμη το έχουν ως το τηλέφωνο του πρώην αγαπημένου τους βουλευτή και ακούνε προς μεγάλη τους έκπληξη την φωνούλα της κυρίας της εισπρακτικής. Τι άλλο θα σκαρφιστούν οι αδίστακτοι κυνηγοί ανθρώπων;

Νομίζω τα πάντα! Περιμένετε και θα δείτε!!!…

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΡΗΜΩΣΗΣ

Ό,τι έχει εγκαταλειφθεί σ’ αυτόν τον όμορφο τόπο το έχει καταλάβει… η ερήμωση.

"Sponsored links"

Ό,τι δεν χρησιμοποιείται ρημάζει. Έτσι δυστυχώς ρημάζουν, φθείρονται και καταστρέφονται όσα έχομε εγκαταλείψει και δεν είναι και λίγα. Όπως δημοσίευσε προχθές στο κύριο θέμα του ΑΓΩΝΑΣ της ΚΡΗΤΗΣ, κτίρια και μνημεία καταρρέουν και σε λίγο θα έχουν υποστεί μεγάλες φθορές.

Τέτοια εκτός από αυτά που αναφέραμε προχθές είναι και το Παλάτι του Πρίγκηπα στη Χαλέπα (δίπλα στην οικία Βενιζέλου) που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Απορώ, κανείς σ’ αυτόν τον τόπο δεν έχει όραμα και πρόγραμμα ανάδειξης του τόπου;

Πώς καταφέρνουν να εκλέγονται χωρίς να έχουν μία, έστω μία, οραματική πρόταση για τον ιστορικό και πανέμορφο τόπο μας.

Μια ιστορική γέφυρα είχαμε και αυτή από λάθος της τοπικής εξουσίας κατέρρευσε (και κανείς δεν ζήτησε από κανέναν ευθύνες).

Ένα φράγμα πήγαμε να φτιάξομε και αυτό, αφού εκόστισε πολλαπλάσια από τα αρχικώς προβλεφθέντα εκατομμύρια, είναι άχρηστο (και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ζητήσει απόι κάποιον ευθύνες).

Έριξαν το Άγαλμα της Ελευθερίας και κανείς δεν συγκινείται να το ξαναστήσει.

Θεμελιώθηκε το Μνημειακό Συγκρότημα της Μάχης της Κρήτης και κανείς δεν ενδιαφέρεται για το σημερινό χάλι του που προσβάλει όλους μας.

Τι τόπος είναι αυτός που βασιλεύει η απαξίωση της ιστορίας του, της περιουσίας του;

Γιατί τα τελευταία χρόνια Δήμαρχοι, Νομάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, αδιαφορούν τόσο προκλητικά;

Ποιός θα δώσει μια αξιόπιστη απάντηση;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις