Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

Η FRAPORT ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ
Κανένα μέτρο προφύλαξης και πρόληψης για την επέκταση του κορονοϊού δεν λαμβάνεται στα αεροδρόμιο Χανίων.
Έτσι αναφέρουν οι πληροφορίες.
Καλά να πάθομε αφού ξεπουλήσαμε και την κύρια πύλη εισόδου στον νομό μας στους Γερμανούς που θησαυρίζουν στην πλάτη μας.

“ΕΣΤΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΙΑ
Επί μισή ώρα ξεφόρτωναν με φορτηγά μεταφορικής εταιρείας και κλειστό βαν της δομής κρεβάτια, ψυγεία, καταψύκτες και ότι άλλο χρηστικό σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες των Χανίων για τους μετανάστες που επιλέγονται να έχουν την κάλυψη του προγράμματος “Εστία”, την ευθύνη υλοποίησης του οποίου έχει η αναπτυξιακή Κρήτης.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ενώ βολεύονται όπως – όπως οι μετανάστες, οι Έλληνες βιώνουν την τραγικότητα της ανασφάλειας με όλα τα συνεπακόλουθα της βαρβαρότητας που επικρέμεται στις κεφαλές τους.
Έμπρακτο ενδιαφέρον ναι, αλλά για όλους.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
Χιλιάδες συνταξιούχοι στη χώρα αυτή της “φαιδράς πορτοκαλέας” είναι στο περίμενε επί χρόνο πολύ.
Το πιο σοβαρό είναι όμως ότι ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και συνταξιούχοι με αναπηρία έως 80%.

"Sponsored links"

ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ
Άφαντες οι μάσκες και στο ΠΑΓΝΗ και πρόβλημα δεν έχομε ακόμα.
Φανταστείτε τι θα γίνει αν έλθει το πρόβλημα ε;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις