Υπο-νούμενα

Κανένα σχόλιο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ

Για κλάματα είναι πολλές φορές η νευραλγική κατά τα άλλα σ’ έναν νομό σαν τα Χανιά Διεύθυνση Δασών.
Βλέπει να κατακόβονται τα δέντρα σ’ όλο τον Νομό και τηρεί «σιγήν ιχθύος».
Και καλά στην ενδοχώρα, δεν βλέπει ούτε το «μακελειό» στους δρόμους; Δεν αντιλαμβάνεται το αποτέλεσμα που επιφέρει το βαρύ κλάδεμα; Ή μήπως μεσολαβούν κι άλλοι παράγοντες στην αποξήρανση τεράστιων δέντρων;
Ποιος θα αποφανθεί για το έγκλημα που συντελείτε μέρα μεσημέρι και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους όπως π.χ. η Λεωφόρος Σούδας ή η Λεωφόρος Καζαντζάκη; Θα μας πείτε κυρία Σκλαβάκη, θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;

 

"Sponsored links"

ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ

Όπως με την εισβολή και κατοχή στην Κύπρο έτσι και στην ΑΟΖ της Κύπρου και πολύ φοβάμαι στο Αιγαίο θα πράξουν οι Αμερικανοί!
Αυτά μας είπε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Πάνε λέει οι Αμερικανοί στην ΑΟΖ και να μην ανησυχούμε η μοιρασιά των υδρογονανθράκων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων θα είναι «ακριβοδίκαια» Εγγυητές λοιπόν της συρρίκνωσής μας οι Αμερικανοί; Δοξάστε τους!

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις