23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπόθεση Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου και το 1984 – Το παιδί είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ενώ ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, αναμένοντας τις εξελίξεις, καθώς την Τετάρτη έχει κληθεί στον ανακριτή για να καταθέσει, μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μηνυθεί το 1984 από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά η μήνυση εκείνη τελικά αποσύρθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.

Αρχικά χαϊδεύοντάς το αγόρι και στη συνέχεια επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε μεταξύ άλλων «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας και οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει.

Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου, τότε, απέσυραν τελικά την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους.

Mega / tovima.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...