Υπόσχεση Τόσκα σε ερώτηση Αντώνη Μπαλωμενάκη για τα κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Άμεση λύση στο πρόβλημα της κάλυψης των κενών στο Πυροσβεστικό Σώμα από τον κατάλογο των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2011, υποσχέθηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή να προωθήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη, ο Υπουργός διαβεβαίωσε το Σώμα ότι υπάρχει νομική και οικονομική δυνατότητα για την υλοποίηση της πρότασης και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα έχει επιλυθεί.

Το link της σχετικής συζήτησης στο: https://youtu.be/YpOg8FCrJos

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις