Υπό κατάληψη του Εμπορικό Επιμελητήριο σε αλληλεγγύη στους κρατούμενους απεργούς πείνας

Κανένα σχόλιο

Νέα κατάληψη στα Χανιά από ομάδα αλληλέγγυων προς τους κρατούμενους απεργούς πείνας. Από το σήμερα το πρωί υπό κατάληψη τελεί το Επιμελητήριο Χανίων με κύριο αίτημα την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.

Το προσωπικό ενημερώθηκε ότι η κατάληψη είναι άγνωστης διάρκειας και ζητήθηκε να αποχωρήσουν από το Επιμελητήριο ενώ συναλλαγές σήμερα δε θα πραγματοποιηθούν όπως και όσες μέρες το κτίριο θα βρίσκεται υπό κατάληψη.

Σε μήνυμα τους οι καταληψίες σημειώνουν:

"Sponsored links"

Ως ένδειξη αλληλεγγύης στους φυλακισμένους απεργούς πείνας, από σήμερα το κτήριο του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων τελεί υπο κατάληψη.

ΆΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις