Φάμπρικα θορύβου άνοιξε ο Δήμαρχος στην παλιά πόλη… Μεταμεσονύκτιο κρητικό γλέντι στη Μουσούρων, και δεν τρέχει τίποτα…

Κανένα σχόλιο

Με αγανάκτηση κάτοικοι της παλιάς πόλης έστειλαν χθες μηνύματα στην εφημερίδα μας.

Γράφει ένας χαρακτηριστικά:

“Ωραία φάμπρικα μας άνοιξε ο Δήμαρχος…”.

"Sponsored links"

Όπως μας κατήγγειλαν, για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά στην οδό Μουσούρων, κατάστημα έκανε συναυλία με κρητικά με φουλ την ένταση του ήχου.

Το τελευταίο μήνυμα το λάβαμε στην εφημερίδα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και η μουσική φαίνεται να συνεχιζόταν παρά του ότι μετά τις 11 το βράδυ είναι ώρες κοινής ησυχίας.

Προφανώς, η άδεια δόθηκε από τον Δήμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα, σε συναυλιακό χώρο κρητικής μουσικής είχε μετατραπεί η Πλατεία της Μητρόπολης Χανίων!

Είναι πάντως αξιοσημείωτο, με δήμαρχο έναν άνθρωπο που εκλέχθηκε δίνοντας υπόσχεση ότι θα προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών, να βλέπουμε τέτοια αποχαλίνωση σε κάθε επίπεδο.

Η παλιά πόλη, κ. Βάμβουκα, δεν είναι συναυλιακός χώρος.

Πραγματικά κρίμα…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις