17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

“Φέτα με τη Βασίλισσα”: H Κατερίνα Βρανά, μία από τις 13 πιο αστείες γυναίκες στον κόσμο στα Χανιά

Ημερομηνία:

Μετά από τις παραπάνω από 100 sold out εμφανίσεις στην Αθήνα στο Θέατρο 104 και σε επιλεγμένα Θέατρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα , στην Αγγλία, την Αυστραλία, την Κροατία, την Σερβία από την Άνοιξη του 2014 ως και τώρα, η Κατερίνα Βρανά, το κορίτσι θαύμα του stand-up comedy , συνεχίζει με παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα .

Τώρα, έρχεται, για έξι (6) μοναδικές παραστάσεις σε Χανιά, Άγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο, Αρχάνες, Ηράκλειο και Σητεία.

Stand up comedy show “Φέτα με τη βασίλισσα” με την Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά με μοναδικό όπλο το χιούμορ της, εξολοθρεύει προκαταλήψεις, ταμπού και γκρεμίζει κάθε πολιτιστικό στεγανό που χωρίζει τους Έλληνες, από τους ξένους.

Μια παράσταση γεμάτη σύγχρονους προβληματισμούς, όπως ο καιρός, η διεθνής κουζίνα απέναντι στην ελληνική, η κρυφή γοητεία των πολιτιστικών κλισέ, η σωστή χρήση της τουαλέτας, οι απρόβλεπτες αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε καταστάσεις αυξημένης υγρασίας και φυσικά το αιώνιο ερώτημα, αν είχες προσκαλεσμένη τη βασίλισσα… τι τυρί θα της πρόσφερες;;;

Εκτός Ελλάδας, το show έγινε sold out και στα φεστιβάλ Μελβούρνης, Μπράιτον και Εδιμβούργου, καθώς και σε όλες τις παραστάσεις που δόθηκαν στο Λονδίνο.

Το CNN κατέταξε την Κατερίνα Βρανά στη λίστα με τις “13 Γυναίκες Κωμικούς που Πρέπει να Δείτε”!!!

30/06 ΧΑΝΙΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜ/ΦΟΣ ΚΗΠΟΣ
01/07 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
02/07 ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
04/07 ΑΡΧΑΝΕΣ – ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜ/ΦΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
05/07 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
06/07 ΣΗΤΕΙΑ – ΑΛΣΟΣ ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗ

ΦΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Σύλληψη, Σκηνοθεσία, Ερμηνεία: Κατερίνα Βρανά
Ώρα έναρξης παράστασης: 21.30
Διάρκεια:  90 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: http://www.viva.gr/tickets/theatre/feta-me-tin-vasilissa/
Τηλ.κρατήσεων : 6940 290 312

Υπεύθυνη επικοινωνίας για δημοσίευση δελτίων τύπου και συνεντεύξεων με την κα Κατερίνα Βρανά: Βάσω Σωτηρίου 211 400 54 61 & 6936 159 835

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Untitled

Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, πήγε στην Αγγλία να σπουδάσει υποκριτική κι έμεινε. Έχει παρουσία σε τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα, θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου (2004 – 2013) και σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία. Την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός (όπου συνεργάστηκε με τις ομάδες Improvsters και Improvedy) και τα σκετσάκια κωμωδίας (με το έργο Dystopia, και ως ιδρυτικό μέλος των ομάδων Big Frizz και Blind Design) κι έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.

"google ad"

Το 2009 ξεκίνησε το stand-up κι έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού stand-up “Funny Women Awards” που έγινε στο Comedy Store του Λονδίνου.

Τον Νοέμβριο του 2011 ήταν στο Λος Άντζελες για εμφανίσεις και αμέσως μετά παρουσίασε το πρώτο ελληνικό σόλο σόου της στην Αθήνα, το “Μαραζώνω στην Ξενιτιά”, για 3 μόνο παραστάσεις. Λόγω επιτυχίας, το σόου αυτό ξανανέβηκε τον Μάρτιο του 2012 στην Αθήνα και από τον Μάιο του 2012 παιζόταν μιά φορά τον μήνα στο Λονδίνο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τον Φεβρουάριο του 2012 ξεκίνησε μαζί με τον Λάμπρο Φισφή την πρώτη βραδιά open mic στην Ελλάδα, το “5 Λεπτά ΔΟΞΑΣ”. Τον Μάιο του 2012 η Κατερίνα παρουσίασε κομμάτι του σόου της στο TEDx Thessaloniki, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC να μιλήσει για την Ελληνική κρίση και σε ραδιοφωνικές εκπομπές του BBC και του ΒΒC World.

Από τις αρχές του 2013 παρουσιάζει το πρώτο της σόλο σόου στα Αγγλικά “Feta with the Queen” σε Λονδίνο και Αθήνα, και στα Φεστιβάλ Μελβούρνης, Μπράϊτον και Εδιμβούργου 2013 όπου έγινε sold out, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε»

Όταν βρίσκεται στην Αγγλία, εμφανίζεται καθημερινά σε παραστάσεις stand-up comedy και τρέχει ένα από τα πιο πετυχημένα comedy clubs του Λονδίνου, το Angel Comedy.

Από τον Οκτώβριο του 2014 διευθύνει το Gazi Comedy Club το μοναδικό μόνιμο comedy club στην Αθήνα. Την Άνοιξη του 2015 παρουσίασε την νέα της παράσταση About Sex στην Αυστραλία , ενώ το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με την παράσταση «Φέτα με την Βασίλισσα» στην Ελλάδα, στην Κροατία, στην Σλοβακία.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε μία ομιλία της στο TEDX περί στερεοτύπων και γιατί είναι αστεία:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=A0q9hn8hebw”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...