Φασίστα παρά αντάρτη προτιμά να τον αποκαλούν ο Αμβρόσιος | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε και το Αίγιο, στην Πελοπόννησο, την Κυριακή για το Σκοπιανό, ως στήριξη προς το αντίστοιχο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί παρευρέθη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίος ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι «προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά, ούτε αντάρτη και προδότη».

Το συλλαλητήριο γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου και έχει μεγάλη συμμετοχή, όμως ανάμεσα στους παρευρισκομένους υπήρχαν αρκετά μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μεταξύ τους ο βουλευτής Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Πειραιώς Γιάννης Λαγός, αλλά και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης.

Τονίζοντας πως «η Μακεδονία είναι ελληνική και μόνο ελληνική» ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είπε χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν “Αμβρόσιος ο ναζιστής”, “Αμβρόσιος ο χουντικός”, “Αμβρόσιος ο εθνικιστής’’. Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά.  Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις