“Φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα”: Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων για τη δωρεά των Αμερικάνικων Βάσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κανένα σχόλιο

Για “φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα” κάνει λόγο η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων σε ανακοίνωσή της αναφορικά με την δωρεά σχολικών από τις Βάσεις της Σούδας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Για μια ακόμη φορά, και προσπαθώντας να εξωραΐσουν την πραγματικότητα οι «φίλοι» μας από την Αμερικανική Βάση της Σούδας, μας δείχνουν το «καλό» τους πρόσωπο.

"Sponsored links"

Έτσι, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τους πολιτικής οι φονιάδες των λαών έσπευσαν να δώσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χανίων διάφορα σχολικά είδη, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα, η αρμόδια αντιδήμαρχος του δήμου Χανίων έσπευσε να ευχαριστήσει για την «προσφορά» της, την Αμερικανική Βάση.

Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες του δήμου Χανίων είναι πως αυτού του είδους οι πρακτικές δεν είναι τίποτε άλλο από φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ποιος είναι ο ρόλος της Βάσης της Σούδας στις κατά καιρούς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Αμερικανών και των συμμάχων τους, στο αιματοκύλισμα λαών και στον ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων από τις εστίες τους.

Η αναβάθμιση της Βάσης της Σούδας επίσης σηματοδοτεί και την στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, που δίνει γη και ύδωρ στους Αμερικανούς και τους ιμπεριαλιστές συμμάχους μετατρέποντας την Ελλάδα, σε ένα τεράστιο ορμητήριο-βάση εξόρμησης των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις