Φοιτητής ετών 91 στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, συμμετέχουν με χαρά σε αυτό το πρόγραμμα γνώσης που ξετυλίγεται στα σημερινά πρότυπα εκπαίδευσης. Ανάμεσα στους φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι και ο κύριος Μιχάλης Φανουράκης, με καταγωγή από την Επισκοπή που είναι 91 ετών!

Ο κ. Μιχάλης είναι επίτιμος φοιτητής στο «Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου» είναι πρώην αγρότης και στα νιάτα του δεν κατάφερε να πάει σχολείο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναπληρώσει αυτό το κενό, συμμετέχοντας στα μαθήματα που πραγματοποιούνται στις Γούρνες, κάθε Σάββατο 11.00 -13.00 το πρωί κα στα Μάλια 16.00 – 18.00 το απόγευμα.

"Sponsored links"

Σε τακτά διαστήματα συμμετέχει και σε διάφορα άλλα σεμινάρια γνώσεων και είναι από τους αγαπημένους μαθητές των καθηγητών. Είναι Επίτιμος Φοιτητής και στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Συνήθως σημειώνει, ρωτάει και κάθεται στις πρώτες θέσεις για να έχει καλύτερη ακουστική. Οι γνώσεις του δίνουν ζωή και από ότι φαίνεται ο κ. Μιχάλης, δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο.

«Ο κ. Φανουράκης είναι σοφός άνθρωπος. Είναι τιμή μας να συμμετέχει στα μαθήματα» ανάφερε στο ekriti, η Αντιπρόεδρος του ΔΕΑΠ Χερσονήσου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, Δέσποινα Πλευράκη.

«Το πρόγραμμα μας έχει πολύ μεγάλη προσέλευση.  Γι΄αυτό συνεχίζονται ακόμη οι εγγραφές» επισημαίνει.  «Κρατάει τέσσερα χρόνια. Αποτελείται από 12 ενότητες και όποιος φοιτητής καταφέρει να τελειώσει 10 ενότητες θα πάρει βεβαίωση σπουδών» ολοκληρώνει η Αντιπρόεδρος.

ekriti

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις