15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φονικό στα Ανώγεια: «Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο», λέει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη

Ημερομηνία:

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Λευτέρη Καλομοίρη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο 63χρονος δέχτηκε μία και θανατηφόρα σφαίρα, που με φορά από πάνω προς τα κάτω διαπέρασε την κοιλιά και βγήκε από τη σπονδυλική του στήλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η σαφίρα έπληξε και την κεντρική αρτηρία. Ο ιατροδικαστής επίσης διαπίστωσε οτι ο μαντιναδολόγος φέρει και βάναυσα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, Γιάννης, ανέφερε πως στα χέρια του παιδιού του δεν βρέθηκε πυρίτιδα,  τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε.

«Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο» είπε ερωτηθείς εάν δράστης του θανάτου του μαντηναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος.

«Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» είπε, τονίζοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 63χρονου

Σήμερα ο γιος του 63χρονου περνάει το κατώφλι της εισαγγελίας Ρεθύμνου την ώρα που ο πατέρας του οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης, καθώς στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες απο δύο όπλα, ωστόσο εξετάζεται αν το ένα εκπυρσοκρότησε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ