22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Φρίκη στην Αριδαία: Ασελγούσε στην 44χρονη, με νοητική υστέρηση, κόρη του

Ημερομηνία:

Σοκαρίσμένη είναι η κοινότητα χωριού της Αριδαίας Πέλλας μετά την αποκάλυψη ότι 65χρονος ασελγούσε σε βάρος της 44χρονης κόρης του, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Η αποκάλυψη της αποτρόπαιης πράξης, μάλιστα, έγινε από τη μητέρα της άτυχης γυναίκας η οποία μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης και έπιασε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί πάνω της.

Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 65χρονος συνελήφθη, ενώ η όλη επιχείρηση έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να να μην αντιληφθούν τίποτα τα εγγόνια της; οικογένειας.

Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική έρευνα στην οποία υπεβλήθη το θύμα απέδειξε άνευ αμφιβολίας την άσέλγεια, ενώ ο 65χρονος συνελήφθη και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

voria.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε χθες, Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 73...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...