Φυτεύουν 2.000 δέντρα στις Μουρνιές το “Ολοι μαζί μπορούμε και στο Περιβάλλον” και ο ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, «Το Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Χανίων, το Δήμο Χανίων και το ραδιοφωνικό σταθμό Κρήτη Fm 101,5, διοργανώνουν αναδάσωση στα Χανιά, στην περιοχή Μουρνιές.

Αναμένεται να φυτευτούν 2.000 μικρά δέντρα.

Σημείο συνάντησης: η είσοδος του Νοσοκομείου Χανίων, στην περιοχή Μουρνιές, στις 10 το πρωί.

"Sponsored links"

Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998. Στην αναδάσωση μπορούν να λάβουν μέρος, εθελοντές, μαθητές, επιχειρήσεις και σύλλογοι από την Περιφέρεια Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oloimaziboroume.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις