17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια του Mykonos Palace – Αντ. Μανιαδάκης: “Πρώτη φορά τα Χανιά έφτασαν σε επιβατική κίνηση το λιμάνι του Ηρακλείου”

Ημερομηνία:

Ανοιχτές οι πόρτες στο “Mykonos Palace” κατά τα εγκαίνια του σήμερα με πολλούς Χανιώτες να επιλέγουν να επισκεφθούν το πλοίο κατά την τελετή των εγκαινίων του “νεότερου και ταχύτερου” πλοίου των Μινωικών που από εδώ και στο εξής θα συνδέει τα Χανιά με την Αθήνα.

Το παρών έδωσαν και αρκετοί επίσημοι, μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, κ.κ. Ειρηναίος, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Βουλγαράκης Απόστολος, ο στρατηγός της ΕΛΑΣ κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Λιμενάρχης Χανίων, κ. Πασσάκος Σπυρίδων και αξιωματικοί των λιμενικών αρχών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Ροκάκης Αντώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού και Προγραμματισμού Χανίων κα. Τσιτσιρίδη Ελπίδα, εκπρόσωποι και μέλη Δ.Σ. των τοπικών αρχών και φορέων της πόλης των Χανίων και της ευρύτερης περιοχής, των Μ.Μ.Ε.,συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, κ.α. Εκ μέρους των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Στελέχη και Αξιωματικοί των πλοίων της εταιρείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης πραγματοποίησε την τελετή των εγκαινίων με αγιασμό ενώ στο σύντομο μήνυμά του μίλησε για την ενότητα της Κρήτης και την προσπάθεια για ανάπτυξη και πρόοδο σε όλο το νησί.

"google ad"

Από την πλευρά του στον χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Αντώνης Μανιαδάκης στάθηκε στην αναβάθμιση που αποτελεί για τη γραμμή Χανια – Πειραιάς η είσοδος του πλοίου των Μινωικών ενώ έδωσε βαρυτητα στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται για να συμπληρώσει:

“Πρώτη φορά ιστορικά τα Χανιά τον Αύγουστο τα Χανιά εφτασαν στο επίπεδο του Ηρακλείου σε επιβάτες και αυτό έγινε με την έλευση του πλοίου των Μινωικών”

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης σημείωσε ότι η έλευση των Μινωικών στα Χανιά είναι μια θετική εξέλιξη λαμβάνοντας υπόψη και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τον έλεγχο του αεροδρομίου Χανίων από τη Fraport για να καταλήξει:

“Η γραμμή έρχρται να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει από κανένα”.

Μετά το πέρας τον ομιλιών ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τον Σύλλογο Βρακοφόρων ενώ το προσωπικό του πλοίου έφερνε διαρκώς στα τραπέζια πιάτα με φαγητό αλλά και κρασί.

Να σημειώσουμε ότι παρατέθηκε δείπνο προς τους επισήμους ενώ όλο το πλοίο ήταν επισκέψιμο μέχρι τις 9 το βράδυ με μουσικούς να παίζουν μουσική σε διάφορα σημεία του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...