15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Φ.Γεννηματά: Ο ελληνικός λαός ψηφίζει σήμερα ενωμένος για την ελπίδα

Ημερομηνία:

Στο Νέο Κόσμο άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, από όπου τόνισε πως στόχος είναι να σταλεί ένα ηχηρό “ΝΑΙ” στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 257-ο εκλογικό τμήμα στο 100-ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στον Νέο Κόσμο.

Αναλυτικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως: “O ελληνικός λαός, οι Ελληνίδες, οι Έλληνες, η νέα γενιά ενωμένοι ψηφίζουν σήμερα για την ελπίδα, για τη δημοκρατία για την αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε σήμερα μια βιώσιμη συμφωνία”.

Η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι είναι ώρα απόφασης και ευθύνης τονίζοντας: “Αντιστεκόμαστε στους ακραίου κύκλους της Ευρώπης που όλα αυτά τα χρόνια θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ και ευρωζώνης. Στέλνουμε ένα ηχηρό ΝΑΙ, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στο ευρώ με ομοψυχία και υπευθυνότητα”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...