Φ. Γεννηματά στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές: Ο πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη με την Ε.Ε.

Κανένα σχόλιο

Κατά την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο ελληνικός λαός «έχει υποστεί τεράστιες θυσίες όλα αυτά τα χρόνια και δεν μπορεί να γίνει τώρα θύμα του αδιεξόδου, που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση»…

«Μετέφερα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη με την Ε.Ε. Έχει εντολή από τον ελληνικό λαό και από τους πολιτικούς αρχηγούς, που συναντηθήκαμε χθες μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προχωρήσει στη σύναψη μιας βιώσιμης συμφωνίας, που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε., στην Ευρώπη, στην Ευρωζώνη», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία συμμετείχε σε σύσκεψη με Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες στις Βρυξέλλες.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η κ. Γεννηματά, πρέπει να ξεπεραστούν «οι ακραίες εμμονές και τα λάθη που έγιναν στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης και εντός και εκτός Ελλάδας».

"Sponsored links"

«Η Ελλάδα αξίζει αυτή την προοπτική. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να ανταποκριθεί» καταλήγει η κ. Γεννηματά και καλεί τους Ευρωπαίους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό, ο οποίος, όπως σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «έχει υποστεί τεράστιες θυσίες όλα αυτά τα χρόνια και δεν μπορεί να γίνει τώρα θύμα του αδιεξόδου, που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση».

left.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις