Φ. Ραγκούσης στο Κόκκινο: «Ο Ρωμανός δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος»

Κανένα σχόλιο

«Ξεκινά τώρα το δύσκολο στάδιο της επανασίτισης ώστε να μην υπάρξουν βλάβες στον απεργό πείνας

Ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλά στο Κόκκινο μετά την απόφαση τερματισμού της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού.

«Ο Ν. Ρωμανός δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη που του έδωσε ο κόσμος και θα  χρησιμοποιήσει την εκπαιδευτική άδεια που θα πάρει» δήλωσε ο συνήγορος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης μετά την απόφαση του απεργού πείνας να σταματήσει μετά απο 31 μέρες τον αγώνα του.

"Sponsored links"

«Ξεκινά τώρα το δύσκολο στάδιο της επανασίτισης ώστε να μην υπάρξουν βλάβες στον απεργό πείνας» πρόσθεσε ο Φ. Ραγκούσης.

Tο πρώτο γεύμα του 21χρονου στην κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται, ήταν μια φρυγανιά.

Οι θεράποντες ιατροί θα προχωρήσουν σε σταδιακή επανασίτισή του από το στόμα, με συγκεκριμένες τροφές και σε περιορισμένες ποσότητες, καθώς αυτό απαιτεί η θεραπευτική αγωγή, έπειτα από τις 31 ημέρες απεργία πείνας με την κατάσταση της υγείας του νεαρού να κρίνεται σταθερή.

fwt1

left.gr

protothema.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις