15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χάος σε κλαμπ για τον κορωνοϊό: 13 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι που πέθαναν από ασφυξία προσπαθώντας να ξεφύγουν από την αστυνομία

Ημερομηνία:

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ στο Περού, όταν εισέβαλε η αστυνομία, με αποτελέσμα τουλάχιστον 13 άνθρωποι να σκοτωθούν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, η αστυνομία έκανε έφοδο στο κλαμπ στη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, καθώς είχε πληροφορίες ότι παραβιάζονταν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Ο κόσμος πανικοβλήθηκε και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, 13 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν ή πέθαναν από ασφυξία. Έξι ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων τριών αστυνομικών.

Οι Aρχές κατηγόρησαν τον «αδίστακτο επιχειρηματία» για «εγκληματική ανευθυνότητα». «Σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται χάος και όλοι τα βάζουν με όλους», δήλωσε ο Ορλάντο Βελάσκο της Εθνικής Αστυνομίας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό RPP.

Η αστυνομία πραγματοποίησε 23 συλλήψεις.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή τους ότι οι θαμώνες του κλαμπ προσπάθησαν να περάσουν από τη μόναδική πόρτα που υπήρχε και παγιδεύτηκαν μεταξύ της πόρτας και μιας σκάλας που οδηγούσε στο δρόμο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ