«Χάος» στα social media: Σοβαρά προβλήματα σε Facebook και Instagram – Πρόβλημα και στην Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram παρατήρησαν ότι και οι δύο πλατφόρμες είχαν «πέσει», ενώ μέχρι και αυτή την ώρα δεν λειτουργούν ομαλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Sabah, εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι το πρόβλημα στη λειτουργία των μέσων προέκυψε λόγω εργασιών «αναγκαίας συντήρησης».

Το μήνυμα που προβάλλει το Facebook καθόλη τη διάρκεια της μη λειτουργίας του είναι το εξής: «Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε».

"Sponsored links"

Ο ιστότοπος «Down Detector» που παρακολουθεί κολοσσούς του διαδικτύου και δημοσιεύει ενημερώσεις όταν «πέφτουν» και όταν επαναφέρουν τη λειτουργία τους, δήλωσε σχετικά με το σημερινό περιστατικό ότι χρήστες σε ΗΠΑ και Ευρώπη έκαναν τις περισσότερες αναφορές.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις ΗΠΑ και την κεντρική και νότια Ευρώπη, ενώ και η Ελλάδα έχει επηρεαστεί από την «πτώση» του Facebook.
Aντίστοιχα προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει και το Instagram.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις