Χαίρε Καίσαρα!…Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν;

Κανένα σχόλιο

Το ότι βιώνουμε μια πολύχρονη λιτότητα όσοι έμειναν έξω από τη ρεμούλα και τη διαφθορά, είναι γνωστό. Το ότι ζούμε σε μια πολύχρονη διαφθορά και πολλοί ή αρκετοί ζουν και απολαμβάνουν το καθεστώς της ρεμούλας και αυτό είναι γνωστό και μάλιστα τελευταία έγινε και πιο «χειροπιαστό»…

Το να είσαι έξω από τη ρεμούλα δεν είναι μόνο βλακεία (κατά μία άποψη) είναι και συνειδητή επιλογή ορισμένων. Οι σημερινοί κυβερνώντες εξήγγειλαν αποκάλυψη και τιμωρία για τους διεφθαρμένους. Έκαναν εξεταστικές, κάνουν λένε ενέργειες, για να χτυπήσουν τους χρυσοκάνθαρους χρυσοθήρες της μίζας, της αρπαχτής, της διαπλοκής.

Και τι κάνουν; Μια «τρύπα στο νερό»… Λάθος! Κάνουν μια… συντονισμένη επιχείρηση εξαθλίωσης του Λαού. Πρώτα τον λήστεψαν (προηγήθηκαν άλλοι με το Χρηματιστήριο, τα ομόλογα, τα βατοπαίδια, τις καταπατήσεις της Δημόσιας περιουσίες, με τις υπερτιμολογήσεις) με τη στέρηση χρημάτων που εδικαιούτο και τώρα των εξοντώνουν!!!

"Sponsored links"

Πολύς κόσμος που δούλευε με «το σταυρό στο χέρι» αδυνατούσε και αδυνατεί να καταβάλλει τις υποχρεώσεις του. Χρέη συσσωρεύτηκαν και συσσωρεύονται στις Εφορίες, στις τράπεζες, στα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και στις ΔΕΚΟ. Ενώ θάπρεπε να ρίξουν χρήμα στην αγορά, το έδωσαν στις τράπεζες (!). Ενώ θα ‘πρεπε με συνοπτικές διαδικασίες να κατάσχουν τα δισεκατομμύρια που αποκόμισαν ορισμένοι πρωτοκλασάτοι «ιεράρχες»… της σαπίλας στήνουν στον τοίχο τον φτωχό λαό.

Προηγείται η επιχείρηση τρομοκράτησης στο όνομα της καταπολέμησης φοροδιαφυγής και ενώ οι φοροκλέφτες και οι κάθε είδους άρπαγες όλου του πλούτου που διέθετε ο τόπος «ξεγλιστρούν»… και πάλι!! (Κόρακας – κοράκου μάτι βγάζει;) στέλνονται σωρηδόν εκατοντάδες «κατασχέσεις ακινήτων περιουσιών» στους φουκαριάρηδες που ήδη βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση.

Στο στόχαστρο πάλι ο ΛΑΟΣ, οι «μη έχοντες», οι «μη προνομιούχοι»… Αυτή τη φορά όλοι οι έντιμοι Έλληνες είναι στη ΓΩΝΙΑ. Σήμερα ή αύριο όλοι θα είναι μελλοθάνατοι. Τώρα που οι επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία φούντωσε, οι ακάλυπτες επιταγές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Και άλλα πολλά πείθουν ότι ο Ελληνικός Λαός είναι στεγνός και χωρίς ελπίδα παγιδευμένος στο αδιέξοδο που τον οδήγησαν «ως πρόβατο επί σφαγήν» και ο «σφαγέας» έχει σηκώσει την τρομερή σπάθα και στέλνει σωρεία κατασχέσεων όπου επιχειρείται «αντί πινακίου φακής» η αρπαγή, το μεγάλο πάρτι των κορακιών και κάθε είδους αρπακτικού.

Τρέχει ο κόσμος με την ψυχή στο στόμα δανείζεται, ξεζουμίζεται, να κάνει απέλπιδες ανακοπές. Η μηχανή είναι καλά στημμένη κι’ έρχονται τα… αυτόφωρα, φυλακίσεις και οι άλλες παρανομοσχεδιασμένες εξοντωτικές του «ότι έχει απομείνει» όρθιο «ίσα – ίσα που στέκει στα πόδια του»…

Αυτή είναι η κάθαρση και η τάξη στα δημόσια οικονομικά που επαγγέλθηκε και η παρούσα κυβέρνηση δυστυχώς!!! Εδώ που φτάσαμε ένα… ένα μένει στο Λαό, σε μας όλους να αναφωνήσουμε. Χαίρε ΚΑΙΣΑΡΑ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούμε ή για να μην πεθάνουμε να αντισταθούμε μέχρις εσχάτων.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις