Χαμηλά η συμμετοχή στις εκλογές στα Χανιά… αλλά είναι νωρίς | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Δίχως απρόοπτα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα Χανιά με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται έστω και καθυστερημένα στις κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 4 η συμμετοχή κινούνταν σε χαμηλά επίπεδα, λίγο πάνω από το 40%, όμως όπως μας ενημέρωσαν, πολλοί επιλέγουν τις ώρες μεταξύ 5 και 7 και για να ψηφίσουν.

Να σημειώσουμε ότι σε εκλογικά τμήματα υπήρξε έλλειψη ψηφοδελτίων για τις ευρωεκλογές. Κανένα πρόβλημα με τα ψηφοδέλτια δεν παρουσιάστηκε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων:

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις