Χαμός με δηλώσεις Ασκητή για τον Serial Killer στην Κύπρο: «Eπέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής»

Κανένα σχόλιο

Η υπόθεση serial killer στην Κύπρο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα. Σήμερα, όμως ο γνωστός ψυχίατρος-σεξολόγος, Θάνος Ασκητής, προέβη σε δηλώσεις που προκάλεσαν εντονότατες αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η κυπριακή ιστοσελίδα Sigmalive ζήτησε από τον Θάνο Ασκητή την επιστημονική του άποψη για το θέμα, όμως απόψεις που εξέφρασε ο γνωστός ψυχίατρος αντί να ρίξουν φως στα κίνητρα του δολοφόνου, ήρθαν να δημιουργήσουν σάλο.

«Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Θάνος Ασκητής, προσθέτοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη».

"Sponsored links"

Λίγη ώρα μετά την έκταση που πήραν οι εν λόγω δηλώσεις, το κείμενο στην κυπριακή ιστοσελίδα εμφανίστηκε τροποποιημένο και ορισμένες από τις επίμαχες αναφορές είχαν απαλειφθεί.

Να σημειωθεί ότι και η ίδια η κυπριακή ιστοσελίδα, στο ρεπορτάζ της, φροντίζει να διαχωρίσει τη θέση του αναφέροντας ότι τα όσα εκφράζει ο Θάνος Ασκητής αποτελούν δική του ερμηνεία και πως το Sigmalive δεν υιοθετεί τις θέσεις αυτές.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις