14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Χαμός στη διαδικτυακή συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου – Έπεσε η πλατφόρμα -Για κακόβουλη επίθεση μιλούν οι υπεύθυνοι

Ημερομηνία:

Χαμός έγινε στη πρώτη εγχώρια live streaming συναυλία. H πλατφόρμα έπεσε, το κοινό απογοητεύτηκε, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζήτησε και οι υπεύθυνοι της online συναυλίας έκαναν λόγο για κακόβουλη επίθεση.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε, στις 5 Αυγούστου, ότι θα δώσει μία live streaming συναυλία -λόγω των νέων δεδομένων του κορωνοϊού- με τίτλο «Απροστάτευτος» μέσω της πλατφόρμας estage.gr, έναντι 5 ευρώ.

Το πιστό κοινό του γνωστού τραγουδοποιού έσπευσε να κλείσει εισιτήριο, αλλά το βράδυ της συναυλίας χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από δύο ώρες μέχρι να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Όσοι θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να πληρώσουν το αντίτιμο την τελευταία στιγμή και να συνδεθούν στην πλατφόρμα λίγο πριν τη συναυλία, δεν κατάφεραν να μπουν καν στο σύστημα, το οποίο έδειχνε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

thanasis_papakonstantinoy.jpg

Τα μηνύματα διαμαρτυρίας προς τους υπεύθυνους έπεσαν βροχή και η επίσημη απάντηση ήταν πώς η ιστοσελίδα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης, γεγονός που οδήγησε στην καθυστέρηση.

Ο ίδιος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με βιντεοσκοπημένη δήλωση στα social media ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την αναμονή και ενημέρωνε πως η συναυλία θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν τα κατάφεραν.

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλο αυτό. Μάς ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας είπε: «Χίλια συγγνώμη και πάλι» και ανανέωσε το online «ραντεβού» με το κοινό του για το σημερινό βράδυ (6/09).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...