Χανιά: Αγώνας ποδοσφαίρου της μικτής ομάδας των Εκδόσεων Ραδάμανθυς και του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Κανένα σχόλιο

Σε μία όμορφη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στα Ναρκωτικά προχωρούν οι εκδόσεις Ραδάμανθυς και το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη. Θα δώσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αφιερωμένο στη μάχη ενάντια στα ναρκωτικά.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι:

Τα πρωταθλήματα και οι διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μπορεί να διεξάγονται μετ’ εμποδίων, όμως αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να μας εμποδίσει να οργανώσουμε έναν διαφορετικό αγώνα. Έναν αγώνα από αυτούς που έχουν σκοπό τη συνεργασία και οι παίκτες βρίσκουν το νόημά τους στην αλληλεγγύη. Έναν αγώνα αφιερωμένο στη μάχη ενάντια στα ναρκωτικά, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα, την 26 Ιουνίου.

"Sponsored links"

Ο αγώνας της χρονιάς λοιπόν, θα γίνει στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης της Αγιάς την Παρασκευή το απόγευμα και θα παίξουν: από τη μια πλευρά, η μικτή ομάδα των Εκδόσεων και του Πολυχώρου Ραδάμανθυς (αποτελείται από συγγραφείς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες), μαζί με μέλη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, και από την άλλη η ομάδα κρατουμένων. Οι δύο ομάδες, μπορεί προσωρινά και για όσο κρατήσει το ματς, να βρεθούμε «αντιμέτωποι», όμως είμαστε ενωμένοι διαρκώς στον αγώνα για ζωή!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις