Χανιά: Απέχουν οι εκπαιδευτικοί οικονομίας από τη βαθμολόγηση των γραπτών – Νέα κινητοποίηση της ΕΛΜΕ ενάντια στην υποβάθμιση ειδικοτήτων

Κανένα σχόλιο

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρά σήμερα η ΕΛΜΕ Χανίων για την υποβάθμιση συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 1 το μεσημέρι.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

1. Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Χανίων, συντάχθηκε με ευθύνη του ΔΣ προτεινόμενο ψήφισμα προς υιοθέτηση από τους συλλόγους διδασκόντων, το οποίο αφορά την περικοπή ή την εξαφάνιση από το ωρολόγιο πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των μαθημάτων που σχετίζονται με τις κοινωνικές επιστήμες, τις τέχνες και το περιβάλλον.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων προτείνει στους συλλόγους διδασκόντων, είτε να χρησιμοποιήσουν ως βάση, είτε αυτούσιο, το επισυναπτόμενο ψήφισμα.

  1. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων, με ομόφωνη απόφαση του, στηρίζει τις αποφάσεις των εκπαιδευτικών οικονομίας (ΠΕ80) για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και αποχή από τη βαθμολόγηση γραπτών την Κυριακή 28/6 και Δευτέρα 29/6 στο 56ο βαθμολογικό κέντρο Χανίων.

Όλες και όλοι στην κινητοποίηση τη Δευτέρα 29/6/2020 στις 13:00 στην Πλατεία Αγοράς ενάντια στην υποβάθμιση και τον εξοβελισμό των ειδικοτήτων Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕ78), Οικονομίας (ΠΕ80), εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών (Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρολογίας), ΠΕ81 (Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανικών από τα ΤΕΙ), εκπαιδευτικών ΠΕ88.01 (Γεωπόνοι), εκπαιδευτικών ΠΕ34 (Ιταλικών), ΠΕ04.05 (Γεωλόγοι).

Για το λόγο αυτό προκηρύσσεται διευκολυντική στάση 12:00 με 14:00»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις