16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: «Δείξε μου το μνήμα της κόρης σου αλλιώς θα σου κόψω πρόστιμο 600 ευρώ»

Ημερομηνία:

Σοκάρει είδηση από τα Χανιά. Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο απαγόρευσης κυκλοφορίας μία 70χρονη που πήγαινε να θυμιατίσει το μνήμα της κόρης της.

Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά στις 28 Νοεμβρίου 2020. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στον Focus Fm 103,6 η φίλη της κ. Ελένης, Τασούλα Κωνσταντινίδου, η γυναίκα άκουσε να της λένε ότι θα της βεβαίωναν παράβαση επειδή δεν είχε χαρτί για την έξοδο από το σπίτι της και ούτε φορούσε μάσκα!

Η χαροκαμένη μάνα κατευθυνόταν στον τάφο της κόρης της, (το νεκροταφείο είναι δίπλα στο σπίτι της) που έφυγε από τη ζωή στα 40 της χρόνια πριν από ένα χρόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στην 70χρονη να του υποδείξει το μνήμα της κόρης της, προκειμένου να τον πείσει να μην της κόψει πρόστιμο 600 ευρώ!!!

Όπως είπε η Κωνσταντινίδου, μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση, το πρόστιμο τελικά δεν κόπηκε και η κυρία Ελένη ταραγμένη πήγε στο μνήμα του αδικοχαμένου παιδιού της.

Ακούστε το ηχητικό από τον Focus Fm:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...

Handelsblatt για τουριστική σεζόν: Ζητούνται εργαζόμενοι για το ελληνικό οικονομικό θαύμα

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από...