Χανιά: Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ αφού δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη

Κανένα σχόλιο

Σε διαθεσιμότητα προτάθηκε να τεθεί ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να είναι υπεύθυνος για το βασανισμό του σκύλου στην Κρήτη, από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει καθώς, όπως επισημαίνει, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Για την υπόθεση αυτή, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, σύμφωνα με τον οποίο ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να βασάνισε το άτυχο ζώο, δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς δεν έχουν ακόμα αποδοθεί ευθύνες από την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

"Sponsored links"

Όπως ανέφερε ο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης: Για παραπομπή σε πειθαρχικό, είναι απαραίτητη μετά την άσκηση δίωξης, η παραδοχή της πράξης ή η έκδοση καταδικαστικής απόφασης, κάτι που δεν υφίσταται.

«Είναι αποτρόπαια πράξη, αλλά δεν είναι εύκολη διαδικασία», είπε ο κ. Αδαμίδης.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις