Χανιά: 3.000 πρόστιμο σε ιδιοκτήτη σπιτιού επειδή ήρθαν στο σπίτι του άλλα 4 άτομα και φάγανε

Κανένα σχόλιο

Βαριά “καμπάνα” σε ιδιοκτήτη σπιτιού στα Χανιά έριξαν την Κυριακή οι αστυνομικές αρχές καθώς παρά την απαγόρευση για τον κορωνοιό και τα μέτρα που εφαρμόζονται είχε διοργανώσει μια “μίνι” μάζωξη.

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και το αποτέλεσμα μετά τον σχετικό έλεγχο ήταν πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ίδιο ενώ από 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκε και στους τέσσερις ακόμα συμμετέχοντες στη… συνάθροιση.

Την ίδια στιγμή είχαμε πρόστιμα για μη χρήση μάσκα και περιορισμό μετακίνησης. Συνολικά, επιβλήθηκαν 22 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 12 στο Ηράκλειο και 4 στο Λασίθι.

"Sponsored links"

Για άσκοπες μετακινήσεις, για τη μη αποστολή μηνύματος στο 13033 ή μετακινήσεις χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, επιβλήθηκαν 108 πρόστιμα, 10 στα Χανιά, 15 στο Ρέθυμνο, 76 στο Ηράκλειο, 4 στο Λασίθι και 3 στο ΒΟΑΚ.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμόςτων ελέγχων στο νησί χθες ήταν 3.387.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις