Χανιά: Η χαρά του πλανόδιου μουσικού και του… κορωνοϊού μετά το κλείσιμο των καταστημάτων

Κανένα σχόλιο

Δεν είναι μόνο τα Χανιά, είναι σε όλη την Ελλάδα. Η απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων εν μέσω καλοκαιριού δεν περιόρισε την κίνηση αλλά την μετατόπισε στις πλατείες και στους δρόμους.

Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο που αναρτήθηκε από τα Χανιά.

Το κλείσιμο των καταστημάτων οδήγησε τους πολίτες στους …πλανόδιους μουσικούς που αφού δεν θέλουν να γυρίσουν τόσο νωρίς στα σπίτια του εν μέσω καλοκαιριού, κάθονται και παρακολουθούν την όμορφη μουσική, δίχως όμως να λαμβάνουν κανένα απολύτως μέτρο προστασίας.

"Sponsored links"

Δείτε και το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει:

Δείτε και το αναλυτικό ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις