Χανιά: Η Fraport πλήρωσε 81.000 ευρώ για την αποκομμιδή των απορριμμάτων στο αεροδρόμιο – Διαβάστε τη Σύμβαση που υπογράφηκε

Κανένα σχόλιο

Με κάποιους μήνες καθυστέρησης ξεκίνησε πάντως η πληρωμή για την αποκομιδή των απορριμμάτων στο αεροδρόμιο Χανίων “Δασκαλογιάννης” που βρίσκεται από τον έλεγχο της Fraport.

Η σύμβαση που υπογράφηκε στις 27/12/2017 μεταξύ της ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ και της Fraport Greece ορίζει ότι η γερμανική εταιρεία πρέπει να πληρώνει το ποσό των 106 ευρώ (+ΦΠΑ) ανά τόνο απορριμμάτων εξαιρούμενων πάντως των ανακυκλώσιμων των οποίων η διακομιδή θα γίνεται δωρεάν.

Η σύμβαση έχει ισχύ μέχρι τέλος του χρόνου με δυνατότητα παράτασής της.

"Sponsored links"

Ήδη, η Fraport κατέβαλλε ένα ποσό της τάξεως των 81.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25 Μαϊου του 2017 είχε ζητηθεί το ποσό των 176.850 ευρώ ετησίας για την αποκομιδή και την εναπόθεση των σκουπιδιών από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το ποσό θα έπρεπε να καταβληθεί σε τέσσερισ ισόποσες δόσεις της τάξης των 44.212,50 ευρώ, στα τέλη Ιουνίου, Αυγούστου, Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ όλη τη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ και Fraport Greece

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις