Home ΤΟΠΙΚΑ Χανιά: Και οι ντελιβεράδες συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Χανιά: Και οι ντελιβεράδες συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Χανιά: Και οι ντελιβεράδες συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Ακόμη ένας φορέας καλεί σε συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Με ανακοίνωση του το Σωματείο διανομέων delivery Χανίων Ιωσήφ Σαριδάκης αναφέρει:

«Έπειτα από κάλεσμα του σωματείου επισιτισμού Νομού Χανίων θα συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο στις 9 του Ιούλη 8 μ.μ. στην  πλατεία  δημοτικής αγοράς.

Δηλώνουμε  κατ αρχήν αντίθετοι στην απαγόρευση των διαδηλώσεων. αναχρονιστικό και απαράδεκτο μέτρο . Οι κρατικές οικονομικές ενισχύσεις αφού δίνονται που δίνονται ας ενισχύσουν τουλάχιστον τις ασθενέστερες ομάδες. Ας χαριστούν δόσεις δανείων , λογαριασμοί ρεύματος , λογαριασμοί ύδρευσης , κινητής σταθερής τηλεφωνίας . Η αδυναμία αποπληρωμής όλων αυτών των υποχρεώσεων δεν οφείλεται στους πολίτες αλλά στις επιλογές της πολιτείας.

Ας διορθώσει λοιπόν το πρόβλημα που η ίδια προκάλεσε.. Αν δεν <έχει> χρήματα να δώσει ας το πει , θα δείξουμε <κατανόηση> . Αν δεν μπορεί επιδοτήσει αυτούς που έχουν αντικειμενικά πρόβλημα(άνεργοι εποχικά εργαζόμενοι κτλ) καλύτερα να μην επιδοτήσει κανέναν(μεγαλοεργοδοσία επιχειρήσεις) .Δεν θελουμε επιδόματα με δανεικά που τελικά θα καρπωθούν αυτοί που δεν τα χρειάζονται για να αποπληρωθούν αργότερα και εντόκως από μας και τα παιδιά μας . όχι άλλη υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας.»