23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: Κι όμως, συνεργείο Εθελοντών Σαμαρειτών που θερμομετρούσαν για κορωνοϊό έξω από σχολείο δέχθηκε φραστική επίθεση από έξαλλο γονέα

Ημερομηνία:

Πρωτάκουστο είναι αυτό που συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή σε σχολείο στα Χανιά.

Γονέας μαθητή επιτέθηκε λεκτικά εναντίον τον εθελοντών σαμαρειτών που θερμομετρούσαν παιδιά κατά την εισαγωγή τους σε σχολείο της πόλης.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων:

Ως ΔΣ της Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων ενημερωθήκαμε για την αήθη και προκατειλημμένη επίθεση που δέχθηκε συνεργείο Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έξω από σχολείο της πόλης.

Οι εθελοντές Σαμαρείτες βρίσκονταν εκεί προσφέροντας εθελούσια βοήθεια στο έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου θερμομετρώντας κατά την πρωινή προσέλευση όσους μαθητές το επιθυμούσαν, κατόπιν προσκλήσεως και συνεννοήσεως με το σχολείο και την Ένωση.

Η συνολική καταδίκη του μεμονωμένου αυτού περιστατικού αποτελεί όχι απλό καθήκον μας αλλά και επιβεβαίωση της άριστης μέχρι σήμερα συνεργασίας μας με το Ερυθρό Σταυρό καθώς και αναγνώριση του εθελοντικού του έργου.

Ελπίζουμε ότι στην πόλη δεν θα υπάρξουν μιμητές του θύτη και οι εθελοντές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο του με δεδομένο τα αιτήματα των σχολείων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...