15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χανιά: Με μεγάλη επιτυχία η συλλογή γυάλινων συσκευασιών σε συνεργασία ΔΕΔΙΣΑ και Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης μέσω του προγράμματος «Πόρτα – Πόρτα»

Ημερομηνία:

Ένα μεγάλο εγχείρημα της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματιών Εστίασης Νομού Χανίων στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Έπειτα από την ένταξη 46 νέων επιχειρήσεων στο ρεύμα συλλογής γυάλινων συσκευασιών του προγράμματος ‘Πόρτα – πόρτα, ακολούθησε ο επανασχεδιασμός δρομολογίων του προγράμματος και η ενημέρωση όλων των ωφελούμενων επιχειρηματιών – καταστηματαρχών που οδήγησαν στην τεράστια άνοδο της συλλογής γυαλιού.

Τα συγκριτικά στοιχεία της ποσότητας των γυάλινων συσκευασιών που ανακτήθηκαν σε σχέση με πέρυσι παρουσιάστηκαν σήμερα στην Πρόεδρο του Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Νομού Χανίων κα Σαματά Άννα:

Μάιος 2017                                  2.430 kg

Μάιος 2018                                  10.760 kg

Συνολική αύξηση                          340%

Ιούνιος 2017                                3.640 kg

Ιούνιος 2018                                17.130kg

Συνολική αύξηση                          360%

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Σωματείο Επιχειρηματιών Εστίασης Νομού Χανίων για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία του καθώς επίσης και στους επιχειρηματίες που αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...