Χανιά: Ξεκινούν πτήσεις και από Φινλανδία στις 18 Ιουλίου

Κανένα σχόλιο

Αυξάνει και πάλι τις πτήσεις προς Χανιά ο Φινλανδός τουρ οπερέιτορ Aurinkomatkat, προσθέτοντας πτήσεις το Σάββατο, 18 και την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε τα ταξίδια στα Χανιά μια εβδομάδα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, δηλαδή το Σάββατο 25 Ιουλίου και ότι θα διπλασίαζε την προσφορά για Ρόδο από την 1η Αυγούστου κι έπειτα.

Οι αλλαγές αυτές προέκυψαν εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, όπως αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ.Η ζήτηση έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τις πρόσφατες εβδομάδες και επιθυμούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, προσθέτοντας νέες πτήσεις μέσα στον Ιούλιο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Timo Kousa.

"Sponsored links"

Ο Aurinkomatkat θα ξεκινήσει επίσης τα ταξίδια για Τουρκία, στην περιοχή της Αττάλειας, και για Ισπανία, στην Κόστα ντε Σολ και τη Μαγιόρκα, από τις αρχές Αυγούστου.Το σημείο εκκίνησης όλων των διακοπών μας είναι πάντα η ασφάλεια, τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για το προσωπικό, αναφέρει ο κ. Kousa.

Είμαστε σε επικοινωνία με τους τοπικούς συνεργάτες μας στα resort και βάσει πληροφόρησης που λαμβάνουμε από αυτούς μπορούμε να λειτουργούμε υπεύθυνα για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα ασφαλών διακοπών στην Αττάλεια, τη Μαγιόρκα και τη Κόστα ντε Σολ, τόνισε.

tornosnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις