“Χανιά Παρών” προς Πάνο Καμμένο: Είμαστε Έλληνες πατριώτες, βιοπαλαιστές, όχι νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων

Κανένα σχόλιο

Απάντηση δίνουν μέσω της σελίδας τους στο facebook “Χανιά Παρών” οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση στα Χανιά έξω από το Μέγαρο Πάνθεον στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι στη διαμαρτυρία συμμετείχαν στελέχη της Χρυσής Αυγής και υπάλληλοι “συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου”, ο οποίος πάντως δεν κατονομάστηκε.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητέ μας Π. Καμμένε, 

"Sponsored links"

Έχεις αρχίσει και φοβάσαι τις αντιδράσεις του απλού λαού μας, του εξαθλιωμένου και τελευταία, εθνικά ταπεινωμένου για τη Μακεδονία μας, που φταις κι ΕΣΥ γι αυτό… 

Πρώτος ΕΣΥ είχες εγγυηθεί σε μας τους Έλληνες, ότι θα μας εξασφάλιζες (με τις συνεχείς παραιτήσεις σου που δεν έγιναν ΠΟΤΕ), την εθνική μας περηφάνεια, πουλώντας τη γη μας, την πατρίδα μας, τη Μακεδονία μας.

Βλέπεις ότι χάνεις το παιχνίδι, βλέπεις ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται αυθόρμητα παντού, χωρίς καμία πολιτική παρακίνηση (όπως θέλεις να περάσεις) και κάνεις δηλώσεις πανικού ότι πρόκειται για νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

Είμαστε Έλληνες πατριώτες Πάνο Καμμένε, βιοπαλαιστές, με οικογένειες, φτωχοί και με αξιοπρέπεια, που δεν διαμαρτυρόμαστε παρά μόνο για όσα έλεγες και, τελικά, όχι μόνο δεν έκανες, αλλά έπραξες τα ακριβώς αντίθετα. 

Κατάφερες να μαυρίσεις την εθνική μας συνείδηση…. 

Δεν το ήξερες ότι η προδοσία της Μακεδονίας μας και τα συνεχή ψέμματά σου, κάποτε θα τα καταλάβαινε ο απλός λαός;; 

Κι όμως, ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ξεσηκώθηκε και συνεχίζει να ξεσηκώνεται και τώρα δεν θα σταματήσει πουθενά σε όλη την Ελλάδα, όσο κι αν θέλεις να το προλάβεις…. το νερό μπήκε στο αυλάκι…και τώρα με αυτές τις δηλώσεις ο κόσμος ακόμη περισσότερο θα ξεσηκώνεται γιατί συνεχίζεις να τον προκαλείς….

Ντροπή σου Π. Καμμένε, έπεσες ακόμη χαμηλότερα στα μάτια όλης της Ελλάδας….

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις