17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χανιά: Πολλές εκατοντάδες και στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Δίχως απρόοπτα και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Το πρωί έγινε έπαρση της σημαίας ενώ ακολούθησε δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων για να ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.

Η παρέλαση έγινε με καλό καιρό και δίχως απρόοπτα. Να σημειώσουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρήλασε με μαύρα περιβραχιόνια λόγω θανάτου αγαπητού μέλους του χθες.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος επισήμων, μεταξύ άλλων και οι βουλευτές Χανίων κ.κ. Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και άλλοι.

Η παρέλαση ακολούθησε τη διαδρομή από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενώ παρήλασαν τμήματα Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Οργανώσεων και Σωματείων, Οργανώσεων με τοπικές ενδυμασίες, Σχολείων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών, Οδηγών, Προσκόπων και Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε φωτογραφίες:

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...