Χανιά: Πολλές εκατοντάδες και στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου | Φωτορεπορτάζ

Κανένα σχόλιο

Δίχως απρόοπτα και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Το πρωί έγινε έπαρση της σημαίας ενώ ακολούθησε δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων για να ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.

Η παρέλαση έγινε με καλό καιρό και δίχως απρόοπτα. Να σημειώσουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρήλασε με μαύρα περιβραχιόνια λόγω θανάτου αγαπητού μέλους του χθες.

"Sponsored links"

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος επισήμων, μεταξύ άλλων και οι βουλευτές Χανίων κ.κ. Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και άλλοι.

Η παρέλαση ακολούθησε τη διαδρομή από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενώ παρήλασαν τμήματα Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Οργανώσεων και Σωματείων, Οργανώσεων με τοπικές ενδυμασίες, Σχολείων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών, Οδηγών, Προσκόπων και Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις