Χανιά: Πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις κορωνοϊού στα λύματα – Ακομα καλύτερη η εικόνα στο Λασήθι

Κανένα σχόλιο

Θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των λυμάτων στην Κρήτη, καθώς μέχρι στιγμής οι τιμές των ιικών φορτίων που καταγράφηκαν είναι χαμηλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο η εικόνα δείχνει πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις του ιού. Μάλιστα, ενώ αρχικά οι τρεις μεγάλες πόλεις έδειχναν να κινούνται στα ίδια επίπεδα, το Ηράκλειο τις τελευταίες μέρες έχει παρουσιάσει μία μικρή άνοδο στις τιμές.

Στη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο η εικόνα είναι ακόμα καλύτερη, καθώς δεν βρέθηκε ιικό φορτίο προς το παρόν, όπου όμως έχει ελεγχθεί μικρός αριθμός δειγμάτων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις