Χανιά: Προσποιείται εργαζόμενη στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπιτι” για να αρπάζει λεφτά

Κανένα σχόλιο

Από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι χθες, Τρίτη 22/12/2020, ιερέας της πόλης μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπαλλήλους του Τμήματος, ενημερώνοντας τους ότι τον προσέγγισε κυρία, προσποιούμενη την εργαζόμενη στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”. Η κυρία προσπάθησε να του αποσπάσει ποσό, αξίας 250€, με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας σε οικογένεια, που έχει ανάγκη.

Η Προϊσταμένη του Τμήματος ενημέρωσε τον ιερέα για το ισχύον νομικό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται σε κανέναν εργαζόμενο να ζητάει και να λαμβάνει χρήματα από πολίτες ή εκπροσώπους φορέων. Στη συνέχεια επιχειρήθηκε επικοινωνία και με τη κυρία, η οποία ωστόσο δεν απάντησε στις κλήσεις.

Ο Δήμος Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει τους συμπολίτες μας να μην δίνουν χρήματα σε κανέναν, που τους παρουσιάζεται ως εργαζόμενος στον Δήμο Χανίων. Ιδιαίτερη μάλιστα πρέπει να είναι η προσοχή όλων μας τις εορταστικές αυτές ημέρες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις