Για να αισθανθούμε πιο αισιόδοξοι, κ. Δήμαρχε, δε χρειαζόμαστε μουσική σε έρημους δρόμους. Χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης

Κανένα σχόλιο

Μα πού τις βρίσκουν αυτές τις φαεινές ιδέες στο Δήμο Χανίων;

Όταν διαβάσαμε το κείμενο του δελτίο τύπου δε μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είδαμε την ημερομηνία μήπως και ήταν πρωταπριλιά, όμως σήμερα έχουμε 6 του μήνα. Ετεροχρονισμένα ίσως σκέφτηκαν στο Δήμο να μας κάνουν πλάκα;

Εν μέσω επιδημίας κορωνοϊού στο Δήμο Χανίων προφανώς θεωρήσαν ότι το πρόβλημα είναι πως επικρατεί αρνητισμός και απαισιοδοξία. Και έτσι, είπαν να φτιάξουν κάπως την ατμόσφαιρα, να την κάνουν πιο “θετική”, βάζοντας μουσική στους κεντρικούς δρόμους.

"Sponsored links"

Πραγματικά, τρομερή ιδέα… Αυτό μας έλειπε, να περπατάς σε άδειους από ανθρώπους και ζωή δρόμους και να ακούς “θετική” μουσική. Σα σκηνικό από θρίλερ όπου η μουσική συνεχίζεται ενώ όλοι οι άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί ή σαν εικόνες από τον Τιτανικό όπου ενώ το πλοίο βυθίζεται η ορχήστρα συνεχίζει να παίζει χαρούμενα κομμάτια.

Προφανώς διακατεχόμαστε από… αρνητισμό.

Για να αισθανθούμε πιο αισιόδοξοι, κ. Δήμαρχε, δε χρειαζόμαστε μουσική σε έρημους δρόμους. Χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης.

Ας κοιτάξουν λοιπόν εκεί στο δήμο να αφήσουν τα χαζοχαρούμενα και να ασχοληθούν με τις σοβαρές ανάγκες που υπάρχουν που αφορούν την όσο πιο σωστή λειτουργία των υπηρεσιών εν μέσω επιδημίας, με την ενίσχυση των ανθρώπων που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη όπως οι άστεγοι και οι άποροι και οι ηλικιωμένοι αλλά και με την ελάφρυνση των πολιτών από τα δημοτικά τέλη. Όλων των πολιτών…

Νισάφι πια με αυτή τη γιάπικη γάγγραινα της θετικής ψυχολογίας…

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις