Χανιά: Σημαντική Επιστημονική Διημερίδα με θέμα την εκπαίδευση για τη θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων

Κανένα σχόλιο

Η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων διοργανώνει Επιστημονική Διημερίδα με θέμα  «Διεπιστημονική εκπαίδευση για τη θεραπεία των νεοπλασματικών  νοσημάτων», η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την οργάνωση της Ελληνικής  Εταιρείας Γηριατρικής Ογκολογίας και σε συνεργασία με την Μονάδα  Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Π.Ν. Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”, το  Ογκολογικό Τμήμα Γ.Ν. Ηρακλείου “Βενιζέλειο”, και την Εταιρεία Στήριξης  Αντικαρκινικής Έρευνας (Ε.Σ.Α.Ε.).#

Η Επιστημονική Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Χανίων, και  πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου “Μεγάλο  Αρσενάλι” στις 12-13 Οκτωβρίου 2018, και τελεί υπό την αιγίδα της  Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.), της Ελληνικής  Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (Ε.Ε.Α.Ο), και του Τομέα  Νοσηλευτικής Ογκολογίας (Ε.Σ.Ν.Ε.).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις