Χανιά: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών τα ρίχνει η αστυνομία για το έγγραφο που ζητά από τους καθηγητές να καταδώσουν τους μαθητές τους

Κανένα σχόλιο

Λύνονται τα προβλήματα με την αστυνομία; Απ’ ότι φαίνεται στην σημερινή κυβέρνηση πιστεύουν πως ναι, λύνονται!

Με έγγραφο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλει ότι η Αστυνομία Χανίων ζήτησε από καθηγητές σχολείου στο νομό Χανίων να καταδώσουν τους μαθητές που συμμετέχουν σε καταλήψεις.

Πιο συγκέκριμένα, στο κείμενο ζητούν από τους καθηγητές να δοθούν τα στοιχεία όχι μόνο των μαθητών αλλά και των γονέων τους, αλλά και συγκεκριμένου γονέα που “σήκωσε το τηλέφωνο” και μίλησαν για το παιδί του που συμμετείχε στην κατάληψη καθώς και τη θέση του γονέα για τη συμμετοχή του παιδιού του σε κατάληψη!

"Sponsored links"

Η αστυνομία από την πλευρά της με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα μεταβιβάζει την ευθύνη για το απερίγραπτου κάλους αίτημά της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Σχετικά με έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά Χανίων, που διακινείται σε ιστοσελίδες και σε social media, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • το έγγραφο αυτό συντάχθηκε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, που απεστάλη για εκτέλεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά,
  • αφορά σε διερεύνηση περιστατικών για τα οποία ενημερώθηκαν εγγράφως οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές και τα οποία περιλαμβάνονται στο περιεχόμενου του παραπάνω εγγράφου του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις