Χανιά: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Κανένα σχόλιο

Για άλλη μία φορά καλούμαστε να συνδράμουμε για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται εξαιτίας του πολέμου και της προσφυγιάς.

Η Ομάδα Ανθρωπιστικής Πρωτοβουλίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και τo δίκτυο Κοινωνικών Ιατρείων ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε η προσπάθεια μας να γίνει όπως πάντα, πέρα από φυλετικούς, θρησκευτικούς ή εθνικούς διαχωρισμούς.

Η Ομάδα Ανθρωπιστικής Πρωτοβουλίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με:

"Sponsored links"

Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων ΚΙΦΑΧ

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Αθήνας,

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά,

Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Χαλανδρίου,

και την Αλληλεγγύη για Όλους,

συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ) τα οποία θα σταλούν στην Αρμενία, μέσω της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής.

Για ακόμη μία φορά, ο πόλεμος δημιουργεί μια στρατιά δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που έχουν την ανάγκη μας.

Συλλέγουμε:

"Sponsored links"

– Ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό.

– Χειμερινό ρουχισμό για ενήλικες και ανήλικους (μπουφάν, σκούφους, γάντια, πουλόβερ)

– Υγειονομικό υλικό (πατερίτσες, αναπηρικά αμαξίδια, σύριγγες, γάζες, συσκευές ενδοφλέβιας χορήγησης, μηχανικό εξοπλισμό)

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, ελιές, γάλα εβαπορέ)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

ΚΙΦΑΧ Xανιά: 28215 02754 / 6944306363

Image may contain: 7 people, text that says 'Συλλογική καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πολέμου του Ναγκόρνο Καραμπάχ ΘΑΡΜΑΚΕΙΟ SIROI NOWNX ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου μέχρι και 29 Δεκεμβρίου. To υλικό που θα συγκεντρωθεί θα σταλεί στην Αρμενία, μέσω της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής. Τηλέφωναεπικοινωνίας ΚΙ.ΦΑ.Χ. Χανίων: 28215-02 και 6944 306363'

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις