20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Συνελήφθη 53χρονη που είχε αφαιρέσει 60.000 ευρώ από ταμείο επιχείρησης

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες (07.08.2018) το απόγευμα, 53χρονη ημεδαπή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, για κλοπή στα Χανιά.

Ειδικότερα, προχθές (06.08.2018) άγνωστο άτομο αφαίρεσε χρήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού και όπως προέκυψε από την  εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, την εν λόγω κλοπή είχε διαπράξει 53χρονη ημεδαπή.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η 53χρονη είχε αφαιρέσει συνολικά από το ταμείο της επιχείρησης του 49χρονου το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ.

Στην κατοχή της 53χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 53χρονης όπου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ, για το οποίο διερευνάται η προέλευση του.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...