Χανιά: Τη Δευτέρα 24 Ιούνη στην πλατεία 1866 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ (μ-λ)

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ (μ-λ) ενημερώνει ότι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιούνη στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Το ΚΚΕ(μ-λ) ζητά την ψήφο της νεολαίας, των εργαζομένων και κάθε λαϊκού ανθρώπου για να υπηρετήσει πιο αποτελεσματικά τη γραμμή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

"Sponsored links"

Η επιμονή σ’ αυτή τη γραμμή εδώ και δεκαετίες του ΚΚΕ(μ-λ) προέρχεται από την πεποίθηση πως το σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Αυτό θα είναι το θέμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ(μ-λ) που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιούνη στις 8.00μ.μ. στην πλατεία Νέων Καταστημάτων (πλατεία 1866).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις